Zalto glas er det nye ‘must have’

Zalto glasBourgogneglas og vinglas

Er du vinelsker? Har du god smag? Ja, så vil jeg virkelig anbefale dig at læse denne artikel. Jeg vil nemlig kaste lys over, hvorfor Zalto er et mærke, du bør skrive dig bag øret. Du kan nemlig forbedre din vinoplevelse betydeligt, hvis du benytter de østrigske krystalglas fra kollektionen Zalto Denk’art. For at sige det direkte: Køb Zalto glas og køb dig til en bedre vinsmag! Hvad kan så disse glas, som ingen andre kan?

Jo min oplevelse med Zalto vinglassene er, at de nærmest er ‘fjerlette’, super tynde og virkelig elegante. Det betyder, at det giver en vild dejlig følelse at drikke af glassene, da du nærmest føler, at du ‘flyver’, når du har dette vin glas i hånden. Med hensyn til smagen så har disse store vinglas også nogle klare fordele: Da de er lavet af blyfrit krystal, hvor blyet er blevet erstattet af bariumoxid (som er et lettere materiale end bly), ja så formår glasset at fremhæve nuancerne i vinen på et meget klarere måde. Efter min mening så er det bedste vinglas helt klart et Zalto glas. Dette gælder både Zalto universal glasset, Zalto Bourgogne glasset, Zalto Bordeaux glasset, Zalto Champagne glasset samt Zalto hvidvinsglasset. Alle disse glas er inden for hvert deres vinområde det bedste på markedet efter min mening. Om du går efter store rødvinsglas eller mindre typer af glas, så er de alle meget unikke og eksklusive, og de er en sand fornøjelse at drikke af.

Zalto glas giver din en unik indsigt i vinens mangfoldighed, og du går aldrig galt i byen med et Zalto glas.

Det hele handler egentlig om oplevelsen. Og her har salto glassene altså den helt store fordel, hvorfor de efter min vurdering er de bedste glas på markedet. Om der er Zalto glas tilbud eller ej, så er de alle pengene værd. Om det er hos Bichel Zalto glassene skal købes eller hos Glassware.dk, det er op til dig, men du kan i hvert fald godt regne med at få glas af absolut højeste kvalitet.

Skål i Zalto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *